Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
15. července 2024 v 10:00
Čas čtení 1:11
Veronika Ábelová

Herečka z Euforie přijela do Prahy natočit nový sci-fi seriál. Fanoušci ji hledají všude možně

Herečka z Euforie přijela do Prahy natočit nový sci-fi seriál. Fanoušci ji hledají všude možně
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER 2099 PRAHA
Uložit Uložené

Hunter Schafer proslavila role Jules z oblíbeného seriálu Euforie. Teď v Praze natáčí sci-fi seriál Blade Runner 2099. Do Česka také zavítala další z hlavních tváří připravovaného seriálu Michelle Yeoh, kterou můžeš znát z bondovky Zítřek nikdy neumírá.

Seriál by se měl v barrandovských studiích natáčet ještě půl roku. Natáčení teprve odstartovalo, a tak si slavné herečky užívají léto v Praze. Fanouškovské šílenství vyvolala fotka na sociální síti X (dříve Twitter), kde je první zmiňovaná v bikinách a na hlavě má čepici s nápisem Praha. Schafer na ní odhalila výhled na Prahu.

Schafer se proslavila jako transgender modelka. Ve své herecké kariéře prorazila rolí Jules v Euforii. Teď ale chce jít ve své kariéře dál. „Bylo mi nabídnuto mnoho trans rolí a prostě to nechci dělat. Nechci o tom mluvit,“ řekla BBC. Herečka se identifikuje jako „she/her“ a chce, aby ji jako dívku bralo i okolí. „Tak tvrdě jsem pracovala, abych se dostala tam, kde jsem, a překonala tyto opravdu těžké body v mém přechodu. Teď chci být jen dívka a konečně jít dál,“ svěřila se Schafer.

Obě tváře nového seriálu tak můžeš klidně v Praze potkat i ty. Oscarová držitelka Michelle Yeoh postnula na Instagram fotku z jednoho z pražských mostů. „Praha je nádherná a láska je ve vzduchu,“ napsala pod příspěvek. Herečka se v poslední době objevila ve filmu Tygr a drak nebo v osmnácté bondovce Zítřek nikdy neumírá jako Bond girl Wai Lin. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michelle Yeoh 楊紫瓊 (@michelleyeoh_official)

Blade Runner 2099 bude navazovat na filmy z roku 1982 a 2017. Jedná se o jeden z nejdražších filmových projektů, které v Česku vznikly. Rozpočet totiž přesáhl jednu miliardu korun. „Teprve se začíná, tak uvidíme, jak to dopadne. Ale vypadá to, že to bude jeden z finančně nejnáročnějších projektů,“ sdělila v rozhovoru pro Seznam Zprávy národní filmová komisařka Czech Film Commission Pavlína Žipková. Barrandovské ateliéry se tak až do prosince tohoto roku promění ve futuristické Los Angeles.

Domů
Sdílet
Diskuse