Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2024 v 15:26
Čas čtení 0:55
Radka Klučárová

Policie odhalila zloděje, kteří vykradli Rytmusův dům. Škoda je přes dva miliony korun

Policie odhalila zloděje, kteří vykradli Rytmusův dům. Škoda je přes dva miliony korun
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
ZAJÍMAVOSTI RYTMUS
Uložit Uložené

Po mnoha měsících policie ví, kdo kradl u Vrbovských.

Slovenská policie na Facebooku oznámila, že dopadla zloděje, kteří vykradli dům rappera Patrika Rytmuse Vrbovského a jeho manželky Jasminy Alagič v obci Malinovo.

Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

„Po několika měsících intenzivního vyšetřování vyšetřovatel odboru kriminální policie Krajského ředitelství policie v Bratislavě obvinil dva cizince v souvislosti s krádeží vloupáním do jednoho z rodinných domů v obci Malinovo,“ napsala policie.

Koncem loňského roku, 30. prosince 2023, přišla rodina o majetek v hodnotě téměř 90 tisíc eur, v přepočtu více než dva miliony korun. Zloději ukradli „velké množství šperků, řetízků, náramků, luxusních hodinek a také luxusní cestovní kufr. Tímto jednáním vznikla škoda v celkové hodnotě 88 050 eur“, upřesnili muži zákona.

jasmina alagič,rytmus
Zdroj: Instagram/Jasmina Alagič

Za krádež jsou zodpovědní gruzínští státní příslušníci Akaki P., 53 let, a Niko P., 46 let. Vyšetřovatel policejního sboru proti nim už vznesl obvinění pro trestný čin krádeže spáchaný v souběhu s trestným činem porušování domovní svobody spáchaným formou spolupachatelství.

Měli všechno promyšlené

Vyšetřovatelé zjistili, že zloději měli krádež dokonale naplánovanou. „Podle zajištěných důkazů měl obviněný Niko nainstalovat neznámý předmět do křoví nacházejícího se v blízkosti předmětného domu, načež obviněný Akaki překonal oplocení domu a dne 30. 12. 2023 vnikl do vnitřních prostor domu,“ uvedla policie.

Doporučeno
Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat Nejlepší filmy první poloviny roku 2024 podle českých diváků. Tyhle pecky musíš dohnat 16. července 2024 v 17:13

Jeden z obviněných je ve vazbě a po druhém policisté pátrají. „Obviněný Niko je v současné době ve vazbě pro jiný trestný čin a po obviněném Akakim bylo vyhlášeno pátrání z důvodu evropského zatýkacího rozkazu vydaného Městským soudem Bratislava I,“ uzavřela policie.

Domů
Sdílet
Diskuse