Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2024 v 16:15
Čas čtení 0:32
Ella Petrová

Velké srdce řidiče Rohlíku: Kvůli tragické nehodě uvízl v koloně, potraviny rozdal ostatním lidem

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Kurýr Vojta věděl, že nedoručí nákupy včas, a tak pomohl lidem, kteří uvízli na dálnici s ním.

Dobří lidé existují a jedním z nich je právě Vojta pracující pro společnost Rohlík.cz, která rozváží lidem nákupy s potravinami.

Doporučeno
10 nej tenisek, které letos vyšly pod značkou Nike. Travisy, které rozhýbaly pražskou O2 arenu i pár, který navrhl Drake 10 nej tenisek, které letos vyšly pod značkou Nike. Travisy, které rozhýbaly pražskou O2 arenu i pár, který navrhl Drake 22. srpna 2024 v 7:00

V pátek došlo na dálnici z Prahy do Plzně k tragické nehodě, kvůli níž řidiči a řidičky čekali na D5 po dobu 5 hodin, než se pak znovu otevřela. Kurýr tím pádem zůstal v koloně a neměl šanci předat nákupy zavčasu. Rozhodl se proto, že potraviny rozdá lidem, kteří tam čekali s ním. 
 
Chtěl pomoci hlavně rodinám s dětmi, které na dálnici uvízly. S hasiči, kteří mu pomohli nastartovat auto, se podařilo dostat zbytek nákupů přímo na hasičskou stanici v Rokycanech. Společnost o tom informovala v příspěvku na LinkedIn.
 


Vojta se tak zcela jistě stává zaměstnancem roku. Potvrdil, že důležité je pomáhat tam, kde je to potřeba. Nedoručené objednávky se předaly zákazníkům hned další den.

Doporučeno
Vláda navrhuje divoké změny v zákoníku práce. Pracovat se má už od 14, zkušebka se prodlouží, výpovědní lhůta se naopak zkrátí Vláda navrhuje divoké změny v zákoníku práce. Pracovat se má už od 14, zkušebka se prodlouží, výpovědní lhůta se naopak zkrátí 22. srpna 2024 v 13:00
Domů
Sdílet
Diskuse