Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 1. října 2024 v 10:18
Čas čtení 0:48
Magdalena Trajerová

Představitelka Sansy Stark odhalila, za jakých podmínek by se vrátila do Hry o trůny

Představitelka Sansy Stark odhalila, za jakých podmínek by se vrátila do Hry o trůny
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HRA O TRŮNY SOPHIE TURNER
Uložit Uložené

Herečka připustila, že by se nebránila návratu své legendární role. Sansu by si znovu zahrála, ovšem pod jednou podmínkou – chtěla by kolem sebe stejné herce i štáb.

V nedávném rozhovoru pro Variety byla Turner dotázána, zda by si svou postavu Sansy Stark zopakovala. „Možná,“ odpověděla magazínu herečka. „Chci říct, že by to muselo být se stejným obsazením i štábem, jinak bych se nevrátila, navíc by šlo jen o devátou sérii, a nemyslím si, že ji v tuto dobu budeme dělat, ale chci říct, že jsem milovala roli Sansy a často přemýšlím, co by asi dělala teď,“ dodala.

Doporučeno
Rod draka je pouze začátek. Tady je přehled všech chystaných seriálů ze světa Hry o trůny Rod draka je pouze začátek. Tady je přehled všech chystaných seriálů ze světa Hry o trůny 18. června 2024 v 8:00

Herečka hrála Sansu od první série, jejím ztvárněním strávila deset let svého života. Z mladé nevinné dívky se v průběhu příběhu stane významnou postavou. Kromě Sophie Turner si v seriálu zahráli mimo jiné i Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage, Lena Headey, Masie Williams nebo Nikolaj Coster-Waldau. Plánování společného natáčení po několika letech by bylo velice náročné.

Seriál měl premiéru v roce 2011 a skončil osmou sérií v roce 2019. Poslední série se setkala se smíšenými reakcemi fanoušků. Mnozí měli pocit, že byla příliš uspěchaná. I přes komentář Turner se v současné chvíli nepracuje na žádném pokračování původního seriálu.  HBO místo toho pokračuje v natáčení prequelu Rod draka, v příštím roce pak dorazí další s názvem Rytíř sedmi království. Ve vývoji jsou ale i další spin-offy, jeden například zaměřený na postavu Aegona Dobyvatele.

Domů
Sdílet
Diskuse