Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
7. října 2024 v 16:41
Čas čtení 0:52
Magdalena Trajerová

Pokračování nechutného hororu na Netflixu je obří hit. Kvality jedničky nepřekonalo

Pokračování nechutného hororu na Netflixu je obří hit. Kvality jedničky nepřekonalo
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokračování psychologického hororu Díra 2 je venku a na Netflixu si rychle podmanilo žebříček sledovanosti.

Díra 2 vyšla na Netflixu 4. října a již od následujícího dne si podmanila žebříček sledování ve všech zemích. Podle serveru FlixPatrol je celosvětově průměrně druhá v žebříčku streamování. V šedesáti zemích ale tři dny po premiéře drží první místo.

Doporučeno
Nová Bridget Jones bude šíleně smutná, tvrdí hvězda filmu Nová Bridget Jones bude šíleně smutná, tvrdí hvězda filmu 7. října 2024 v 13:16
Doporučeno
Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál 2. října 2024 v 10:00
Doporučeno
Streamer se vyboural v luxusním McLarenu. Při řízení živě vysílal a díval se do mobilu Streamer se vyboural v luxusním McLarenu. Při řízení živě vysílal a díval se do mobilu 6. října 2024 v 15:54

Novinka kvalitami první díl nepředběhla

Zatímco diváci se zřejmě těší na další sousto tohoto španělského sci-fi hororového projektu, kritici jsou poněkud přísnější. Na Rotten Tomatoes získal seriál hodnocení jen 50 procent, tzv. „Popcornmeter“ pak druhému dílu Díry naměřil pouhých 25 procent.

Díra je jeden z nejsledovanějších neanglických filmů na Netlixu. Diváky zavádí do brutálního vězení, které se rozprostírá více než 200 pater pod zemí. Díra 2 je pak jeho přímé pokračování. Noví vězni se v něm pokusí o vzpouru, postaví se jim však tajemný velitel vězení, který v něm zavádí čím dál brutálnější pravidla.

Režie se ujal opět Galder Gaztelu-Urrutia, který se zasloužil i o předchozí díl. Pod jeho taktovkou vystupují ve filmu herci jako jsou Hovik Keuchkerian, Milena Smit, Natalia Tena nebo Óscar Jaenada.

„Mnohem slabší než první díl, který zandal solidní nápad, super skličující atmosféru a depresi od 50 patra níže. Tady to bylo podobný, jen jsem ale čekal nějaký rozuzlení, kdy, kde, proč, jak a za co,“ napsal uživatel PavelVanekArt na ČSFD.cz. Tam se v době psaní snímek drží na 47 procentech. 

Domů
Sdílet
Diskuse