Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 16. října 2024 v 10:02
Čas čtení 0:51
Karolína Uličná

Přehlídky Victoria's Secret se vrací ve velkém. Vrátil se OG andílek Adriana Lima, zazářily i sestry Hadid

Přehlídky Victoria's Secret se vrací ve velkém. Vrátil se OG andílek Adriana Lima, zazářily i sestry Hadid
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Nová éra Anjelicy, Victoria's Secret? Anjeliky, která byla v minulosti kritizována za nezdravý ideál krásy, se po pěti letech vrací.

Kultovní módní přehlídka Victoria's Secret je zpět. Po pěti letech se vrátila na přehlídkové molo s takzvanými andílky. Přehlídka se konala v New Yorku a při této příležitosti byla Empire State Building nasvícena růžově.

Značka Victoria's Secret se zavázala, že letošní přehlídka bude inkluzivní a že „přinese přesně to, co naši zákazníci žádají – půvab, přehlídkové molo, módu, křídla a zábavu“. Přehlídky se zúčastnila řada známých modelingových jmen včetně Gigi a Belly Hadid, Mayowy Nicholas, Barbary Palvin nebo Ashley Graham.

Největším překvapením byl návrat ikonické Adriany Limy, kterou si lidé pamatují především z přehlídek této značky z nultých let. Zmíněná Bella Hadid pak na sebe pořádně upozornila, když se na pódiu promenádovala v červeném spodním prádle s mohutnými křídly.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Complex Style (@complexstyle)

Andělské přehlídky Victoria's Secret byly v roce 2019 pozastaveny. Část veřejnosti značku kritizovala za to, že prezentuje nezdravý ideál krásy v podobě vyhublých modelek, a byla kritizována za bodyshaming. Lidem vadilo, že extravagantní kostýmy s křídly nosí pouze „dokonalé“ supermodelky a přehlídkám chybí rozmanitost.

Doporučeno
Tohle jsou TOP podzimní módní trendy podle ChatGPT. Trefila se AI do toho, co se nosí? Tohle jsou TOP podzimní módní trendy podle ChatGPT. Trefila se AI do toho, co se nosí? 1. října 2024 v 7:00

Značka spodního prádla však chce zahájit novou éru. Ve svém prohlášení o hodnotách značky uvádí, že zastupuje všechny ženy a v nové přehlídce mohli diváci sledovat různé typy ženských postav.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret)

Domů
Sdílet
Diskuse