Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 18. října 2024 v 14:02
Čas čtení 0:40
ČTK

Čtyřnásobný držitel ceny Grammy Lenny Kravitz vystoupí příští rok v Praze

Čtyřnásobný držitel ceny Grammy Lenny Kravitz vystoupí příští rok v Praze
Zdroj: Lenny Kravitz / Instagram
HUDBA HUDBA PRAHA
Uložit Uložené

Zpěvák a multiinstrumentalista se představí s kapelou v O2 areně při turné ke svému dvanáctému studiovému albu Blue Electric Light.

Program nabídne skladby z nového alba i Kravitzovy hity z jeho kariéry trvající desítky let. Vstupenky v cenách od 1690 korun budou v prodeji od 23. října.

„Nikdy jsem nepracoval tak, abych sledoval trendy nebo dělal, co si lidé myslí, že mám dělat. Vždy jsem dělal hudbu, která ze mě přirozeně vycházela,“ uvedl před časem Kravitz, jehož otcem byl ukrajinsko-americký producent Sy Kravitz a matkou bahamská herečka Roxie Roker.

Skladby z nové desky Blue Electric Light představil Kravitz na letošním festivalu Colours of Ostrava. V Česku vstupoval i dřív. V roce 2020 sice jeho koncert v O2 Aréně zrušili pořadatelé kvůli pandemii koronaviru, ale ve stejné hale hrál už v letech 2018, 2011 či 2008. Poprvé v ČR vystoupil v roce 1996 v Praze, kde o osm let později koncertoval i pod širým nebem v bývalém továrním areálu ve Vysočanech.

Doporučeno
Co znamená trend „Thank you, Beyoncé“ na TikToku? Zpěvačce už poděkoval i Ryanair Co znamená trend „Thank you, Beyoncé“ na TikToku? Zpěvačce už poděkoval i Ryanair 18. října 2024 v 12:02
Domů
Sdílet
Diskuse