Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 21. října 2024 v 12:50
Čas čtení 0:47
Ella Petrová

Legendární Lionel Richie míří do Prahy. V O2 aréně vystoupí v létě

Legendární Lionel Richie míří do Prahy. V O2 aréně vystoupí v létě
Zdroj: press foto
HUDBA CELEBRITY KONCERTY
Uložit Uložené

Superstar Lionel Richie ohlásil evropské turné s názvem Say Hello To The Hits.

Slavný hudebník vystoupí v pražské O2 areně 6. července. Jedná se o ikonu oceněnou cenami Grammy, Oscarem a Zlatým glóbem. Prodal po celém světě více než 125 milionů desek. Jako jedna z nejslavnějších osobností hudební historie má za sebou slavnou kariéru trvající několik desetiletí, během níž vznikly nezapomenutelné skladby jako Hello, All Night Long, Say You Say Me, We Are The World, Easy a mnoho dalších.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Live Nation Czech Republic (@livenationcz)


Richie je proslulý svým prvotřídním showmanstvím a schopností navázat kontakt s publikem napříč generacemi, jeho vystoupení jsou mistrovskou třídou nostalgie i energie. Jeho hlavní vystoupení na Pyramid Stage v roce 2015 na festivalu Glastonbury přilákalo největší počet diváků a upevnilo jeho pozici legendárního koncertního umělce. Koncert Say Hello To The Hits bude kouzelnou poctou Richieho trvalému odkazu jednoho z největších hudebních skladatelů a bavičů a skutečné kulturní ikony.

Doporučeno
Čtyřnásobný držitel ceny Grammy Lenny Kravitz vystoupí příští rok v Praze Čtyřnásobný držitel ceny Grammy Lenny Kravitz vystoupí příští rok v Praze 18. října 2024 v 14:02

Ceny vstupenek se budou pohybovat od 1790 korun. Fanklubový předprodej bude zahájen od 22. října od 10 hodin, k němu se nadcházející den, tedy 23. října od 8 hodin, přidají předprodeje Live Nation klubu, O2 a Prima+. A od 25. října od 10 hodin bude možné pořídit si vstupenky v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Domů
Sdílet
Diskuse