Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 23. října 2024 v 17:40
Čas čtení 0:54
Magdalena Trajerová

Poslední přání zpěváka Liama Payna. Svěřil se s ním fanynce hodinu před svou smrtí

Poslední přání zpěváka Liama Payna. Svěřil se s ním fanynce hodinu před svou smrtí
Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole
HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Fanynka Liama Payna se se zpěvákem setkala pouhou hodinu před jeho tragickou smrtí. Payne se jí svěřil se svým velkým přáním, které bylo zároveň jeho posledním.

Fanynka Diana Gauny se se zpěvákem setkala v hotelu CasaSur Palermo. V hotelové hale čekala se svými přáteli, aby svého idola mohla oslovit. To se podařilo, a ona s ním tak strávila několik minut povídáním pouze hodinu před Payneovou tragickou smrtí. Informoval o tom The Mirror.

„Liam vypadal, že je v dobré kondici. Nebyl opilý ani agresivní. Přišel za námi a strávil s námi docela dost času. Vyprávěl nám o svých zážitcích z Buenos Aires, o místech, kde byl, a kam by se chtěl podívat,“ vypráví Gauny. Zároveň se Payne fanynce svěřil, že se mu město Buenos Aires líbí natolik, že by si zde chtěl postavit dům. Gauny tehdy netušila, že se nakonec bude jednat o zpěvákovo poslední přání.

Doporučeno
Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách 17. října 2024 v 15:05

Gauny byla v hotelu i ve chvíli, kdy na místo přijela záchranná služba a policie, píše magazín OK!. Zjištění, že její oblíbenec zemřel, v ní vyvolalo šok a zděšení. „Vůbec mě nenapadlo, že to byl Liam, protože ještě před hodinou vypadal, že je v pořádku. Bylo to opravdu šokující, když jsem si uvědomila, že někdo, koho jsem nedávno viděla, je mrtvý,“ vyjádřila Gauny svůj smutek.

Prokurátoři minulý týden uvedli, že nenašli žádné důkazy o zapojení třetí strany do incidentu, který vedl k Payneově smrti. Vyšetřování ale stále pokračuje. Podle argentinských médií forenzní experti zjistili, že v těle zesnulého zpěváka byly nalezeny stopy kokainu. Pitva v těle potvrdila přítomnost drogy třídy A.

Domů
Sdílet
Diskuse