Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2015 0:32
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Arrow nás láká na 4. sérii akcí nabitým prvním trailerem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Televizní stanice CW právě uvolnila nový trailer k 23dílné 4. sérii Arrow. Dokázal Oliver Queen nechat svou minulost za sebou?

Po událostech 3. série, kdy se na konci Oliver Queen aka Arrow rozhodl nechat minulost za sebou, bylo každému jasné, že to úplně nedokáže a bude se muset vrátit k tomu, na co byl stvořen a proč ho každý potřebuje. Sice po sobě nechal zkušený a vycvičeni tým, rozhodně to však nestačí k zachování bezpečí a klidu ve městě. Musí se tak vrátit, ale nebude sám. Fanoušci Constantina už vědí, o čem mluvím. Sice byl jejich seriál zrušen, Matt Ryan se ale coby Constantine objeví v 4. sérii Arrow a bude rozhodně zajímavé sledovat, jak jeho přítomnost autoři vysvětlí. Hlavním záporákem bude tentokrát Neal McDonough jako Damien Darhk. První části nové série se dočkáme 7. října, jen pár dní před začátkem 6. série Živí mrtví, a už teď je jasné, že eventuálně dojde i na další crossover epizodu s Flashem. Prostoru bude dost, protože se dočkáme hned 23 epizod. Co říkáte na trailer? 

Domů
Sdílet
Diskuse