Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2015 11:50
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Miss Universe se stala nádherná Filipínka! Moderátor ale nejdřív vyhlásil špatnou vítězku

REFRESHER SOUTĚŽ
Uložit Uložené

Novou Miss Universe se stala Filipínka Pia Wurtzbach. Moderátor Steve Harvey se však při vyhlašování dopustil lidské chyby, kterou nikdo nečekal. Nebo se snad jednalo o žert?

Na letošní ročník Miss Universe se bude pravděpodobně ještě nějakou dobu vzpomínat. Při vyhlašování vítězky během včerejšího živého vysílání 64. ročníku mezinárodní soutěže krásy z Las Vegas se totiž diváci přítomní v sále i v pohodlí domova u televizních obrazovek stali svědky něčeho, co jen tak někdo nečekal.

Z celkového počtu osmdesáti finalistek na konci večera vedle sebe stanuly Miss Kolumbie Ariadna GutiérrezMiss Filipín Pia Wurtzbach. V očekávaný moment oznámení absolutní vítězky však došlo ze strany moderátora, amerického baviče Steva Harveyho, k nezáviděníhodnému nedorozumění, když za Miss Universe omylem vyhlásil Kolumbijku, které se ihned začaly řinout slzy štěstí po tváři. Brzy nato se však konferenciér omluvil a přiznal, že zprávu na kartičce od pořadatelů přečetl nesprávně, respektive Miss Kolumbie byla tvz. 1st runner-up, což je označení pro druhé místo, soutěžící na třetím místě je pak 2nd runner-up a tak dále. Ariadna Gutiérrez se tak musela své šerpy a korunky vzdát a ty tak společně s náhlým návalem radosti putovaly za kráskou z Filipín.   

Na druhou stranu je nutné vyzdvihnout klid a profesionalitu, s jakou Steve Harvey celou nešťastnou situaci zvládl. Oběma finalistkám i divákům se moderátor později znovu omluvil i na svém twitterovém účtu a všichni jsme si tak připomněli, že chybovat je opravdu lidské a může se to stát komukoliv i v dramatických okamžicích, jako byl právě tento. 

Třetí nejkrásnější ženou „vesmíru“ se stala Miss USA. Finálovou patnáctku dále tvořily krásky z Mexika, Brazílie, Austrálie, Indonésie, Dominikánské republiky, Francie, Curaçao, Belgie, Japonska, Venezuely, Jihoafrické republiky a Thajska. Nikol Švantnerová z České republiky ani Denisa Vyšnovská ze Slovenska se mezi patnáct finalistek bohužel neprobojovaly.   

Miss Universe 2015 Pia Wurtzbach z Filipín

Miss Universe se stala nádherná Filipínka! Moderátor ale nejdřív vyhlásil špatnou vítězku
Domů
Sdílet
Diskuse