Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2016 20:44
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Vypneš, nebo zapneš přívod spermií. Jednoduchý ventil by mohl změnit sexuální dobrodružství nejen pro muže, ale i ženy

ZAJÍMAVOSTI NĚMECKO SEX
Uložit Uložené

Už žádná náhodná oplození.

Miliony mužů by si rády užívaly sexuální dobrodružství se svojí partnerkou, ale často do hry vstupuje fakt, že dvojice ještě netouží po dítěti. Samozřejmě, že existují prezervativy, antikoncepce, vasektomie či další techniky, které by těhotenství měly zabránit, ale jeden německý tesař jménem Clemens Bimek vymyslel jednoduché řešení, které by potenciálně mohlo změnit sexuální zážitky pro miliony lidé po celém světě.

Princip tohoto řešení spočívá v tom, že na mužský semenovod by tesař rád nainstaloval malou součástku podobnou ventilu, kterou by muž jednoduše nahmatal pod svojí kůží a dle potřeby ji vypnul, nebo zapnul. Ve vypnutém stavu by zabraňovala spermiím v průchodu do semeníků a dále do pohlavního údu, což by v praxi znamenalo, že by se partneři nemuseli být oplození, i kdyby nepoužili žádnou ochranu. Jak říká sám tesař, nejprve mu lékaři nevěřili, že by jeho součástka mohla fungovat, ale nakonec našel odborníky se sympatiemi k jeho nápadu a podařilo se mu nainstalovat ji do vlastního těla. Následující týdny by měly znamenat testovací fázi, kdy se součástka nainstaluje do těl 25 mužů a až po ní se uvidí, zda by ventil mohl mít nějaké vedlejší účinky. Někteří lékaři s i myslí, že by se po čase mohl ucpat nebo způsobit nezhojitelnou ránu na semenovodu, která by mohla zabránit jakémukoliv přesunu spermií i při otevřeném ventilu.

Domů
Sdílet
Diskuse