Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2016 14:24
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Apple zkouší 3 designy pro nový iPhone a chystá bezdrátová sluchátka Beats

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Vstup pro sluchátka se stane minulostí a o designu se ještě nerozhodlo.

I když Apple iPhone 6s přišel na trh teprve nedávno, jak už to v případě kalifornské společnosti bývá zvykem, už od jeho vydání se diskutuje o tom, jak by mohla vypadat nová verze, která by dle všeho měla nést označení 7. Na internetu se objevily informace o tom, že Apple chce zákazníkům nabídnout i starou dobrou 4palcovou verzi ještě někdy na jaře, ale dle Marka Gurmanaodborníka na Apple a vše s ním spojené, momentálně inženýři a šéfové řeší jedno velké dilema.

Dle jeho informací se v Apple aktuálně testují hned tři možné návrhy nového mobilního telefonu a zatím nepadlo definitivní rozhodnutí, která z nich se opravdu na podzim dostane na trh. První verze by měla být založena na myšlence zeštíhlování mobilu, takže Apple se v ní snaží udělat několik ústupků, aby dosáhl co nejtenčího telefonu. Druhou možností by mělo být zachování podobného designu jako v případě verze 6s, ale Apple si na druhé straně nemyslí, že téměř identický design by přinutil statisíce uživatelů, aby vyměnily poslední generaci za novější jen kvůli pár technologiím a jinému názvu.

Apple zkouší 3 designy pro nový iPhone a chystá bezdrátová sluchátka Beats
engadget

Gurman také nabídl informace o tom, že nový iPhone by se měl téměř se stoprocentní jistotou zbavit 3,5milimetrového jacku na sluchátka, protože Apple se rozhodl jít vlastní cestou a zanechat jakékoliv šňůry v minulosti. O této informaci se ví už několik týdnů, ale nyní na povrch vyplavalo, že se Apple chystá bok po boku s novým iPhonem vydat i sluchátka Beats, které staví na absolutní bezdrátovosti, ale budou se prodávat odděleně, což v praxi znamená, že kábl nebude vést ani od mobilu do sluchátek a nebude se nacházet ani mezi sluchátky. Do každého ucha si strčíš jedno sluchátko a vše bude probíhat bezdrátově. V této chvíli si netroufáme říci, zda má Mark Gurman pravdu ale jeho dosavadní kariéra nasvědčuje tomu, že na jeho tvrzeních něco bude.

Domů
Sdílet
Diskuse