Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2016 20:32
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Přátelé se vrátí na televizní obrazovky v plné sestavě!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Televizní stanice NBC potvrdila speciál Přátel na následující měsíc.

Je to už dlouhých dvanáct let, co po deseti sériích vysílaných po dobu deseti let skončil milovaný sitcom Friends aka Přátelé, který proslavil (nejen) hlasy mnoha našich dabérů a také seznámil širokou veřejnost se skvělými herci. Ti se udržovali v kontaktu i po skončení seriálu a není žádným tajemstvím, že byli přáteli i v soukromém životě. Šestice oblíbených postav se nesmazatelně zaryla do našich pamětí a během všech těch let fanouškové škemrali alespoň o nějaký celovečerák nebo televizní speciál. Tak nějak jsme se i dočkali.

21. února se totiž na stanici NBC odvysílá jedna část televizního speciálu, kde uvidíme Přátele opět dohromady. Není jisté, zda se producentům podaří nacpat všech 6 herců do jedné místnosti, tvrdí totiž, že to bude velmi náročné. Nedokážu si představit, jak je možné, že by si nedokázali najít jeden, dva dny volna na natočení pár minut, ale je možné, že jsou opravdu zaneprázdnění, nebo v tom bude jednoduše něco úplně jiného. Víme, že speciál bude dlouhý 2 hodiny a bude natočen na počest Jamese Burrowsekterý nedávno dokončil svoji 1000. epizodu u sitcomových projektů (postaral se i o 15 částí Přátel). Nebudou to ale 2 hodiny jen Přátelích. Ukáží se i hvězdy z jiných seriálů, na kterých pracoval. Mluvíme o projektech jako TaxiCheers, FrasierWill & Grace, ale sledovat tento program budou chtít asi i fanouškové The Big Bang Theory nebo Mike & Molly.

Přátelé se vrátí na televizní obrazovky v plné sestavě!

Jennifer AnistonCourteney CoxLisa KudrowDavid SchwimmerMatt LeBlancMatthew Perry. Všichni Přátelé by měli tedy dorazit a já si nedokážu představit vesmír, ve kterém by se některá scéna neodehrávala v Central Perku. Pokusy přivést Přátele v jakékoliv formě zpět na obrazovky vždy selhaly. Minimálně jeden z hlavní herců účast vždy odmítnul, zdá se ale, že tentokrát konečně kývli, i když si ještě budeme muset počkat, zda je uvidíme v jedné místnosti, což by potěšilo všechny fanoušky na světě.

Při příležitosti 20. výročí zveřejnilo Warner Brothers 4minutové video skládající se z některých památných momentů z celého seriálu. Můžete se tedy navnadit a zavzpomínat. Kromě toho jsme pro vás připravili i jiné články. Jedním z nich je 20 zajímavostídruhý zase nahlíží na kamery a je plný informacío kterých jste možná ani netušili. Tak třeba to, že si za každou epizodu všichni herci odnesli po milionu dolarů. Je potřeba zmínit, že seriál skončil dojemnou a opravdu nádhernou scénou, a tak budeme doufat, že se to ve speciálu nijak nepokazí. Jak vnímáte tuto horkou zprávu vy?

Domů
Sdílet
Diskuse