Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2016 10:41
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Proměň svůj iPhone na klasický fotoaparát díky stylovému pouzdru. Obsahuje i užitečná tlačítka pracující na ultrazvukovém principu

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Pouzdro s retro nádechem.

V dnešní době již statisíce lidí, kteří si chtějí pouze čas od času vyfotit malebnou panoramatickou fotografii a jinak jen zachycovat povedené momenty ze svého každodenního života, nechávají doma rozměrné zrcadlovky a ve všem se spoléhají například na svůj iPhone. Samozřejmě, že iPhone by ti nijak nepomohl v případě, že pracuješ jako profesionální fotograf, ale jako amatér by ti smartphone od Apple měl zcela postačovat a kdybys někdy cítil touhu držet svůj iPhone podobně jako klasický fotoaparát, pouzdro s názvem PICTAR by mohlo být tvým řešením.

Na první pohled se sice může zdát, že jde výlučně o pouzdro, do kterého zastrčíš svůj iPhone a pak ho můžeš držet jako fotoaparát, ale PICTAR obsahuje také několik užitečných tlačítek spojených s tvým smartphonem zajímavým způsobem, protože nepoužívají bluetooth, ale ultrazvukové vlnění komunikující s aplikací PICTAR v tvém telefonu. Díky tomu tolik netrpí baterie a iPhone ti jako hlavní fotoaparát poslouží několikanásobně déle. Pokud bys měl o šikovné pouzdro zájem, pak nakupuj na Kickstarteru, kde máš ještě poslední možnost pořídit si ho.

Domů
Sdílet
Diskuse