Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2016 23:03
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nesnáší selfie tyče, tak je začal lidem v newyorských ulicích přestřihávat. Někteří ho kvůli tomu nesnášejí, jiní jeho činy schvalují

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hloupost nebo správné počínání?

Fenomén zvaný selfie držáky a tyče ovládá sociální sítě již minimálně poslední dva tři roky a i když na fotografování sama sebe za pomoci takové tyče není nic špatného, ​​statisícům lidí to leze na nervy. Většina z nich se spokojí s tím, když ze sebe mohou svou frustraci dostat mezi přáteli či v statusu na Facebooku, ale Buddy Bolton zašel ještě o něco dále. V New Yorku se mu používání selfie tyčí přestalo líbit, a tak si vzal kleště schopné přestřihnout i kov a vydal se do ulic. Nic netušícím turistům pak v průběhu pár sekund přestřihl celou tyč a okamžitě z místa činu utekl, což se nesetkalo s pochopením, ale spíše s agresivitou a frustrací. Buddy získal na svém videu mnohem více negativních reakcí než těch pozitivních a kdyby někteří z turistů moc chtěli, určitě by ho mohli nahlásit i na policii, protože ničení cizího majetku není zrovna nejlepším způsobem, jak se stát populárním na internetu. Na jedné straně tedy chápeme, že někteří lidé selfie tyče nesnášejí, ale zacházet až do takových extrémů se nepatří.

Domů
Sdílet
Diskuse