Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2016 1:35
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Vtipná a zejména vulgární animace ti ukáže, jak by mělo vypadat romantické rande. Jedení špaget si takto asi nepředstavuješ

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Pro nezletilé nevhodné, ale o to vtipnější.

Jak by podle tebe mělo vypadat romantické rande? Večeře při svíčkách, kvítky růží rozsypané od vchodových dveří až k posteli a pak noc plná vzájemného porozumění, něžnosti a lásky zřejmě lidi napadnou nejčastěji, ale nemusí to tak být. Animátoři z kanálu Frame Order se proto v krátkém videu podívali na to, jak by pro muže vypadalo ideální romantické rande a můžeme ti již dopředu říct, že pro nezletilé není následující animace úplně vhodná. Všechno sice na začátku vypadá úplně normálně a zamilovaná dvojice začíná večeřet v restauraci, jenže když přijdou na řadu špagety, celé to končí ve velmi vulgárním stylu. Co na to tedy pánové říkají? Uměli byste si představit i takovýto alternativní konec večeře?

Domů
Sdílet
Diskuse