Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2016 10:56
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Ukrajinec proklouzl přes ochranku Kim Kardashian a políbil ji rovnou na zadek. Nepochopený žertík z něj udělal nepřítele společnosti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Za poslední týden druhý útok na celebritu.

Minulý týden se jeho obětí stala Gigi Hadid v italském Miláně a nyní zaútočil ještě výše, když si v Paříži dovolil obtěžovat Kim Kardashian. Ukrajinský chlapík jménem Vitalii Seduik je již ve společnosti známou firmou, když se v rámci svých "žertíků" snaží vystřelit si z nejznámějších světových celebrit, jenže jeho žertíky ve skutečnosti připomínají spíše fyzické útoky a zmíněné obtěžování.
 
Kim Kardashian se ve francouzském hlavním městě snažila dostat ze svého auta, když se u ní znenadání objevil právě Vitalii a dalo se čekat, že opět mrňous vyvede nějakou hloupost. Ukrajinci se podařilo proklouznout mezi osobními strážci manželky Kanyeho Westa a během pár sekund už klečel za samotnou Kim s ústy přilepenými na jejím zadku. Vidíš správně, Vitaliiho cíl byl tentokrát velmi jednoduchý, protože chtěl pouze políbit obrovský zadek Kim Kardashian a podařilo se mu to přesto, že si pak na vlastní kůži vyzkoušel tvrdost jejích strážců. Kdoví, jestli mu to vůbec stálo za to.

Just caught this guy literally kissing #kimkardashian ass @kimkardashian

Video zveřejněné uživatelem Ondine Azoulay (@ondineazoulay),


Zpět
Sdílet
Diskuse