Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2016 14:08
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Kim Kardashian okradli ozbrojení lupiči o klenoty v hodnotě 243 milionů korun. Kanye West kvůli tomu přerušil své vystoupení v New Yorku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Další nepříjemná událost v rodině Kardashian-West.

I celebrity se v životě občas potýkají s velmi nepříjemnými událostmi, před kterými je neubrání ani jejich ochranka. Bylo to jen před pár dny, co se Kim Kardashian stala obětí nepovedeného žertíku jistého ukrajinského chlapíka. Nyní však čelila mnohem horší situaci. Podle zpravodajského portálu CNN Kim Kardashian v Paříži oloupili o šperky a dva mobilní telefony, celkem v hodnotě devíti milionů eur. Tento nepříjemný incident se stal v neděli v noci, kdy dva maskovaní muži přepadli Kim v hotelovém pokoji a vyhrožovali jí střelnou zbraní. Podle jejího mluvčího je Kim Kardashian velmi otřesena, ale fyzickou újmu naštěstí neutrpěla. Kim se nacházela v Paříži kvůli fashion weeku, který v evropské metropoli právě probíhá.


Manžel Kim Kardashian, Kanye West, se o této šokující události dozvěděl během svého vystoupení na festivalu Meadows Music v newyorském Queensu. Právě vystupoval se songem Heartless, když přerušil svůj koncert a publiku řekl, že musí odejít pro nepředvídatelné události v rodině.

Domů
Sdílet
Diskuse