Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2016 1:30
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Půjčovna tenisek LSWOP, díky které můžeš alespoň na pár dní vlastnit Yeezy, Givenchy nebo Balmain

MÓDA
Uložit Uložené

Kvůli srdíčkům na Instagramu jsou někteří lidé ochotni zajít opravdu daleko.

Půjčovny šatů nebo obleků jsou běžnou součástí našich životů a ve zlatých stránkách by se tak již zanedlouho měly dát najít i podobné služby pro všechny, kterým se nepodařilo koupit (nebo vyhrát) Yeezy Boost či luxusní modely high fashion návrhářů. I když se samotná myšlenka zdá na první pohled zcela absurdní, půjčovna tenisek LuxurySwop bez pochyb zaplnila díru na trhu a její služby tak pro některé nemusí být úplně od věci. Průměrná cena tenisek z jejich nabídky je zhruba 1000 € a za přibližně stejnou částku se tak dá získat roční členství v jejich klubu, díky kterému máš na výběr každý měsíc tři různé páry. Pokud ti stačí přidat opravdu jen jednu fotku s hashtagem, od 3500 Kč můžeš být majitelem jakéhokoliv páru na den (2 páry na měsíc = 7000 Kč, 3 páry na měsíc = 10 800 Kč).

Půjčovna tenisek LSWOP, díky které můžeš alespoň na pár dní vlastnit Yeezy, Givenchy nebo Balmain
Zdroj: www.instagram.com

Prvotní myšlenka se zrodila před rokem a od začátku tohoto roku se dostala firma oficiálně na trh. Jinette Cordero a Jonathan Escoffery se snaží vyhovět všem, kteří by chtěli nosit ty nejnovější a hlavně nejdražší tenisky, ale přitom by nezvládali kupovat nový pár každý měsíc. V případě ročního členství jsou jejich ceny poměrně spravedlivé, ale i zde bychom samozřejmě našli nějaký ten háček. Jako první se totiž musíš stát členem jejich klubu - zaměstnanci LSWOP si osobně vybírají mezi zájemci, ale šanci má údajně každý. Za půjčený pár musíš zaplatit zálohu, kterou dostaneš zpět pokud se k nim tenisky vrátí v nepoškozeném stavu - čili stejně jako v půjčovně aut. Jejich tenisky musíš nosit se speciální 3M vrstvou na podrážce aby zůstaly nedotčeny i pro další majitele a kromě vlastní dřevěné krabice s tvým jménem do výbavy dostaneš i sadu na čištění Jason Markk a ponožky. Kondom na podrážku je povinen i když jeden pár se půjčí maximálně 3 lidem a následně je prodán členům klubu se slevou 80-90%. Svou nabídku tak mohou aktualizovat každý měsíc a o podobné služby má překvapivě zájem široká klientela.

Půjčovna tenisek LSWOP, díky které můžeš alespoň na pár dní vlastnit Yeezy, Givenchy nebo Balmain
Zdroj: sole-protector.tumblr.com
Půjčovna tenisek LSWOP, díky které můžeš alespoň na pár dní vlastnit Yeezy, Givenchy nebo Balmain
Zdroj: www.instagram.com

 2 Chainz - Rick Owens x adidas Superstar boots

@hairweavekiller knows that sauce! #luxuryswop #lswop #foryoureverymove #rickowens

Fotka uverejnená používateľom LuxurySwop (@luxuryswop),


Gucci Mane - Christian Louboutin


Future - Pierre Hardy Les Baskets

#future #luxurylifestyle #luxurysneakers #rent #lswop #luxuryswop

Fotka uverejnená používateľom LSWOP (@lswp_),


 Pro více informací ze světa módy sleduj Restyler

Domů
Sdílet
Diskuse