Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2016 15:10
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nejvíce sexy kuchař světa se jmenuje Franco a u jeho receptů se zapotí zejména ženy. Vaří jen v trenýrkách

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V kuchyni je jako doma.

Tisíce ambiciózních lidí se každý rok přestěhují do amerického města New York, aby si tam splnily sny o slávě a bohatství. Jiné to nebylo ani v roce 2007, kdy se do slavných Spojených států amerických s myšlenkou o zemi neomezených možností dostal sympatický Franco Noriega. Zpočátku doufal, že se mu podaří prorazit jako herci a zahrát si jednou v nejslavnějších divadelních adaptacích a později i filmech, ale když to už vypadalo bídně, usmálo se na něj štěstí. Zahlédl ho shodou okolností krajan z jihoamerického Peru, známý fotograf Mario Testino a nabídl Francovi práci modela. Ve své tehdejší situaci neměl moc na výběr, a tak vznikla dohoda, ze které se Franco těší dodnes.
 
Čas však ukázal, že Franco má talent i v některých jiných oblastech než jen v modelingu. Když se začal zajímat o vaření, napadlo jej, že by své vypracované tělo mohl využít i v této sféře a najednou se jeho profil na Facebooku a dalších sociálních sítích proměnil na místo plné jeho fotografií a videí, v nichž učí lidi vařit. Samozřejmě, že jeho návody bychom nezařadili na tu nejvyšší kulinářskou úroveň, ale co by člověk čekal, když nám chce Franco pomoci například s pudinkem. Internet se mu podařilo dobýt právě posledním receptem na chia pudink, při kterém se zapotilo zejména ženské osazenstvo, protože Franco na něm pracoval jen v trenýrkách a v některých situacích si dal záležet na tom, aby mu bylo vidět i to, co by možná do kuchyně nepatřilo. V New Yorku si už dokonce stihl otevřít vlastní restauraci zaměřenou na zdravou stravu a na jeho Facebooku tedy v případě potřeby najdeš ještě několik dalších receptů v podobné atmosféře. Něco se dozvíš i na Instagramu, takže neváhej a udělej si doma speciální pudink spolu s Francem.

#MODEL #CHEF #STRIPPER @sandra.arenas

Fotka zveřejněná uživatelem Franco Noriega (@franconorhal),



Domů
Sdílet
Diskuse