Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2016 12:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na poslední ukázce z desky Stop Play od dua Idea a Fatte hostuje i Václav Rouček

HUDBA
Uložit Uložené

Dnes zároveň IF chystá velkou release party ve Forbidden Spotu, která slibuje jedinečnou show, kde zazní i všechny skladby z alba.

O tom, že Idea a Fatte chystají další společnou desku, jsme vás již měli možnost několikrát informovat, protože kluci vydávají ukázky jako na běžícím pásu. Některé z nich už dostaly i vizuál a výjimkou nebude ani ta dnešní, která je zároveň poslední ochutnávkou a čekání na Stop Play tedy konečně končí. Novinku najdeš na albu pod číslem jedna a dostává název Rok a půl, kde zároveň hostuje i talentovaný zpěvák a vokalista Václav Rouček, známý ze seskupení VR/Nobody. Kluci nám hned doručili i příjemně zpracovaný videoklip, a ty si nyní můžeš vychutnat výsledek.
 
Ještě předtím však připomínáme, že už dnes proběhne i dlouho očekávaná release party, která bude probíhat v atmosférických prostorech Forbidden Spotu, což je zároveň sídlo kluků z Life is Porno. Zúčastnění se mohou těšit na jedinečné vystoupení, během kterého zazní všechny skladby z počinu Stop Play, což se už nikdy opakovat nebude. Všechny vstupy v předprodeji se úspěšně vyprodaly už před několika dny, ale kluci z IF se rozhodli navýšit kapacitu o dalších 50 lístků, které si budeš moci zakoupit přímo na místě. Co se týče časového harmonogramu, release party začíná už v 19:00 a samotná live show ve 20:30. Teď už ale samotný videoklip.

Domů
Sdílet
Diskuse