Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2016 14:48
Čas čtení 0:00
Tomáš Blahuta

Po polské dálnici se řítila naložená autonomní odtahovka, která by vyděsila nejednoho řidiče

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Po zhlédnutí celé situace si můžete zamumlat, že jste asi opravdu viděli už všechno.

Jako země neomezených možností bývají většinou označovány Spojené státy americké, ale pokud bychom sestavovali žebříček států, odkud pocházejí nejdivnější a nejbizarnější videa kolující světovým internetem, tak by první dvě příčky mohlo okupovat Rusko spolu s naším sousedem, Polskem. Nemáme teď na mysli nic ve spojitosti s alkoholem či nejnovějšími drogami dodávajícím lidem přímo nadpřirozené schopnosti, ale neobvyklou příhodu, která se odehrála na polské dálnici. Člověk by si mohl na první pohled pomyslet, že se může jednat o jakousi nadupanou tech novinku z oblasti dopravy, neboť se po dálnici pohybovala skutečně neobvyklá odtahovka. Realita je ale odlišná.
 
Na video se podařilo zachytit kuriózní nehodu, kdy se v jízdním pruhu řítila vlečka naložená autem bez jakékoli lidské posádky, a proto se začalo mluvit o moderním autonomním systému, avšak vše mělo rychlý konec. Po několika metrech narazila do krajnice, čímž její krátká pouť skončila, ale na internetu už stihla pobavit statisíce lidí. Celou kuriozitu si můžete prohlédnout na níže přiloženém videu.

 

To už aby si člověk dával pozor skutečně na všechno.

Zpět
Sdílet
Diskuse