Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2016 20:33
Čas čtení 0:00
Donnie

Ledový Snowpiercer s Chrisem Evansem se dostane do televize v podobě seriálu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vlak řítící se zmrzlou zpustošenou krajinou bude nakonec pravidelně zastavovat v našich obývácích.

Je to už přes rok, co jsme vás naposledy informovali o tom, že futuristický thriller s hvězdným Chrisem Evansem v hlavní roli by se mohl dočkat seriálového zpracování (více zde). Nejnovější informace nám konečně posouvají konkrétnější detaily. Nejcennější informací je samozřejmě oficiální potvrzení hodinu dlouhého pilotu, které si objednala televize TNT. Showrunnerem série se stává Josh Friedman, který se podílel například i na projektu Terminator: The Sarah Connor Chronicles a v budoucnu zakopne o čtvrtého Avatara. Vypomoci mu má Marty Adelstein (Prison Break) a Becky Clements (Aquarius, Last Man Standing). K projektu se připojují i ​​lidé, kteří stáli za filmovým originálem, a tedy Bong Joon Ho, Park Chan-wook, Lee Tae-hun a Dooho Choi.
 
Podle slov viceprezidentky stanice TNT Sarah Aubrey je Snowpiercer dokonalý koncept přímo jako stvořený pro televizní obrazovky. TV série má být pochopitelně založena na stejnojmenném filmu, tentokrát se však ale můžeme těšit na hlubší prozkoumání zpustošené civilizace, která se rozhodla svoji existenci soustředit do jednoho jediného vlaku, který se obrovskou rychlostí prohání zmrzlou zemí.

Ledový Snowpiercer s Chrisem Evansem se dostane do televize v podobě seriálu
Zdroj: Radius-TWC
Domů
Sdílet
Diskuse