Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2016 10:52
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Jak to vypadalo na nejkrásnější přehlídce roku Victoria's Secret? Prohlédněte si záběry plné krásných žen

MÓDA
Uložit Uložené

Nejočekávanější přehlídka roku je za námi a vy se můžete podívat, jak to na ní vypadalo.

Pokud pozorně sledujete naši stránku, určitě jste zaregistrovali, že včera večer se v Paříži konala přehlídka s názvem Victoria's Secret Fashion Show. Články o nejkrásnější show roku jsme vám s blížícím se termínem prohlídky přinášeli celkem často, a tak jste byli dostatečně informováni. Ještě jednou si však připomeňme důležitá fakta. V městě světla se setkalo 53 modelek z různých koutů světa, aby nám předvedly to, na čem kreativní tým z VS usilovně pracoval celý rok. Jak už bývá zvykem, nádherné topmodelky na molu provázeli i hudební vystupující. Letos to byli The Weeknd, Lady Gaga a Bruno Mars.

Nebudeme si lhát, většina z nás se na více než luxusní spodní prádlo těší hlavně na smyslné krásky, které ho předvádějí. Kromě známých stálic jako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio nebo Lily Aldridge se na přehlídkovém mole objevili i další andílci značky jako například Taylor Hill, Josephine Skriver, Stella Maxwell, Elsa Hosk nebo Romee Strijd. Zazářily i Kendall Jenner a Irina Shayk nebo jedny z nejkrásnějších sester současnosti Gigi a Bella Hadid. A jak to na samotné prohlídce vypadalo? Nuže, všechny modelky byly více než úžasné a pohled na následující záběry bude stát za to. Na závěr ještě zmíníme, že se můžeme těšit na datum 5. prosinec, kdy se nejkouzelnější show roku odvysílá.

Domů
Sdílet
Diskuse