Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2016 v 16:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Překvapením na albu SILA od kluků z H16 je sloka, kterou přispěl Pil C. Poslouchej nečekanou novinku Jetpack

HUDBA
Uložit Uložené

Čtvrté společné album Jednašestky se mezi fanoušky dostane již v průběhu příštího týdne, a tak je čas na zveřejnění další ukázky.

Rok 2016 se pomalu blíží ke konci a světlo světa už spatřily skoro všechny očekávaná slovenská rapová alba. Čeká se už jen na kluky z H16 a pak přijde na řadu naše tradiční sumarizace v podobě žebříčků alb a nejlepších skladeb či videoklipů. Jednašestka oznámila vydání nečekaně již během léta a v této sérii překvapení pokračovala i při vydávání singlů. Před nedávnem kluci zveřejnili i cover a tracklist, který se nyní v konečném důsledku ukázal jako ne zcela kompletní a vy už pravděpodobně i tušíte proč. Zároveň se již najde několik jedinců, pro které informace o tajných hostech překvapením není, jelikož kompletně celé album SILA již fanoušci měli možnost slyšet na akci SPOTS v prostorách zapomenutého petržalského metra, kde proběhla před pár dny předpremiéra.

Překvapením na albu SILA od kluků z H16 je sloka, kterou přispěl Pil C. Poslouchej nečekanou novinku Jetpack
Zdroj: Stoky Photo

Dnes H16 zveřejnila neočekávaně další ukázku s názvem Jetpack, která se na první pohled zdála jako klasická skladba v podání Speezyho, Otise a Ciga. Při poslechu se však dozvíš, že na ní hostuje i Pil C, tak je možné, že na albu bude těch spoluprací o něco víc. O hudební produkci skladby se postaral dvorní Abe a my jen doufáme, že se dočkáme i vizuálu.

Domů
Sdílet
Diskuse