Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2016 15:56
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Před koncem roku vzal šéf všechny zaměstnance na luxusní dovolenou na Maledivy. Chtěl se jim odvděčit za skvělou práci

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vyšlo ho to na více než 12 milionů korun.

Síť akademií vyučujících talentovanou mládež bojová umění s názvem Evolve MMA z dalekého Singapuru překvapila své zaměstnance skvělou zprávou. Její zakladatel Chatri Sityodtong se pořádně praštil přes kapsu, když byl ochoten zaplatit více než 12 milionů korun za pobyt pro všechny své zaměstnance. Nešlo přitom jen o ledajaký pobyt, ale o vysněnou dovolenou na Maledivách v pětihvězdičkovém hotelu, kde měli zaměstnanci samozřejmě zaplaceno všechno, a tak mohli relaxovat all-inclusive.

Šéf Chatri však ocenil své pracovníky už i v minulých letech, když je vzal na Bali a další zajímavá místa v Indonésii, a když se ho pak místní média zeptala, proč to vlastně dělá a proč platí takové obrovské částky z vlastní kapsy, Chatri se jen usmál a odpověděl, že je to z vděčnosti za to, co všechno pro společnost dělají. Chatri dodal, že většina jeho zaměstnanců to v dětství neměla jednoduché, a i když jde o šikovné a talentované lidi, vyrůstali zejména v skromných podmínkách a nikdy neměli možnost procestovat svět, protože se starali v první řadě o přežití.

Domů
Sdílet
Diskuse