Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2017 17:24
Čas čtení 0:00
Marek R.

Fotbal vymysleli chudí, ale ukradli ho bohatí. Fanoušci tuniského klubu v zápase proti PSG přišli s trefným choreem

SPORT
Uložit Uložené

Fotbal se ubírá opravdu špatným směrem.

Už to je například více než dva roky nazpět, co fanoušci polské Legie Varšava dali jasně najevo, co si myslí o celé UEFA a jejich choreo obletělo celý fotbalový svět. I fanoušci dalších klubů umí pořádně hnát své miláčky dopředu, ale nejlepší chorea jsou i tak ta, která mají i nějaký větší odkaz, jak tomu bylo v případě již zmíněné Legie.
 
Momentálně v mnoha ligách stále probíhá zimní přestávka, a tak se kluby stále připravují na jarní část ať už tréninky, nebo i přípravnými zápasy. Například takové PSG, které vlastní arabští šejkové, si změřilo síly s tuniským týmem Club Africain a polehounku vyhrálo 0:3. Výsledek však upřímně nikoho nezajímal, protože pozornost na sebe upoutali hlavně domácí fanoušci, kteří si připravili choreo s jasným odkazem - Created by the poor, stolen by the rich - kterým jasně říkají, jakým směrem se nejpopulárnější sport na světě ubírá.

Domů
Sdílet
Diskuse