Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2017 21:02
Čas čtení 0:00
Tomáš Macho

The Weeknd nezůstal své pověsti nic dlužný. Modelku z Victoria's Secret vystřídala Selena Gomez

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

"And I come back to my city, I fu*k every girl I know."

Aktuální, bohužel popová hvězda, má za sebou vydání mimořádně úspěšného R&B/pop alba Starboy s prvky originální a ne zrovna všední elektronické hudby, který považujeme za podstatně vydařenější dílo jako jeho předchozí počin Beauty Behind The Madness a respektujeme, že se interpret, který byl ještě před pár lety na malou chvíli bezdomovcem, rozhodl vydobýt první místa světových hudebních žebříčků, což se mu koneckonců již podařilo. Kdybychom si měli vybrat rádiovou hudbu k poslechu, byl by to právě on. 

I přes nesčetné texty zachycující jeho přelétavost, „temnou“ minulost a latentní závislost na sortimentu lékáren spolu s prostředkem na čištění nosohltanu, se zdálo, že si po dlouhém období našel vážnější známost. Necelé dva roky se mu podařilo vést blízký vztah se známou modelkou Victoria's Secret, Bellou Hadid, mladší sestrou populární Gigi. Ta si však i přes okouzlující dospělý vzhled stále nemůže v Americe legálně koupit drink (20), ačkoliv podle všeho byl důvod rozpadu jejich vztahu náročné časové vytížení obou partnerů. Jak můžeme vidět na záběru z posledního ročníku pařížské Victoria's Secret přehlídky, Abelovi jeho bývala, podstatně mladší známost, možná přece jen chybí, každopádně, žádné drama show nebo kopačka na prsa 10centimetrovým podpatkem se nekonala a víceméně pracovní setkání proběhlo hladce.

Na druhé straně tu máme Selenu Gomez, která bude mít snad na jistou dobu klid se zdravotními problémy v podobě systémového lupusu napadající imunitní systém organismu. Po úspěšném absolvování chemoterapií poznala záplatu na bolest v podobě kanadského zpěváka. „Paparazzové stojí před domem“ platilo i v případě jejich společné večeře a ze snímku, na které se Selena dívá s úsměvem přímo do objektivu, soudíme, že jejich společná medializace hned v počátcích jen ztrpčila uvolněný večer. Naopak The Weeknd je více než nadšený a po příchodu k ní domů na prahu dveří určitě zjistil, že si vlastně zapomněl v autě žabky, a tak pro ně zaběhne a hned se vrátí. Další záběry najdete zde.

The Weeknd nezůstal své pověsti nic dlužný. Modelku z Victoria's Secret vystřídala Selena Gomez
Zdroj: AKM-GSI
The Weeknd nezůstal své pověsti nic dlužný. Modelku z Victoria's Secret vystřídala Selena Gomez
Zdroj: Youtube / Groovevolt
Domů
Sdílet
Diskuse