Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2017 20:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor přerušuje slibovanou roční pauzu od rapu a představuje novinku Status s vizuálem ze slunného Kataru

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

I když pražský raper celý rok 2016 mluvil o roční dovolené, dopadlo to přesně tak, jak jsme očekávali a dnes tu máme nový videosingl.

Podobně jako velká část zásadních jmen československé scény, i Ektor stihl vydat v roce 2016 svůj albový počin, který byl druhým pokračováním projektu Detektor. Na desce jsme měli možnost slyšet i stejné hosty a inovace jsme se nedočkali ani v oblasti výběru témat, avšak celkový dojem nebyl vůbec špatný. Po jeho vydání však pražský raper začal šířit myšlenku, že by bylo na čase dát si na chvíli pauzu od psaní textů, nahrávání skladeb, točení videoklipů a hlavně hraní koncertů, kterých stihl za posledních pár let absolvovat stovky. Tuto informaci oficiálně potvrdil i v rozhovorech v závěru roku, a tak mnozí očekávali, že o něm následujících 12 měsíců nebudeme vůbec slyšet. 

Na druhou stranu nám bylo jasné, že není jednoduché to všechno prostě nechat ležet a tyto dohady se nám dnes také potvrzují, protože Ektor vydává novou skladbu, která zároveň hned přichází i s vizuálem ze slunečního Kataru. Novinka dostává název Status a o její hudební produkci se postaral SpecialBeatz. Kdo ví, možná ještě v tomto roce přijde i Detektor s pořadovým číslem tři.

Domů
Sdílet
Diskuse