Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2017 2:01
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nejvíce sexy zločinec to dotáhl až na Fashion Week v New Yorku. Jeremy Meeks opravdu využívá nové životní šance naplno

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeremy chytl druhou šanci za pačesy.

Nejpřitažlivější kriminálník všech dob alias Jeremy Meeks pokračuje ve své modelingové kariéře a média z celého světa se ho prostě nedokáží nabažit. Jeremy se nedávno objevil i na Refresheru, když jsme psali o tom, na jaké vysoké noze si v současnosti žije, což jen potvrzují fotografie z nejnovější módní přehlídky Philipp Plein v rámci amerického New York Fashion Weeku. Jeremy se oblékl do klasické černé v kombinaci s černou, kterou nikdo nikdy nezkazí a lidi v publiku očividně dostatečně zaujal, protože si ho kromě běžných návštěvníků přišly prohlédnout i hvězdy jako Madonna, Paris Hilton či Kylie Jenner.


I když Jeremy nečekal, že se po návratu na svobodu, což se událo ještě v březnu 2016, tak rychle dostane do světa modelingu a ještě v něm i prorazí, nemá si proč stěžovat. V následujících týdnech ho čekají další příležitosti ukázat se světu v celé své kráse a díky nově získané slávě už Jeremy zřejmě nepřemýšlí nad tím, že by se nechal znovu zatknout kvůli nelegálně drženým zbraním.




Domů
Sdílet
Diskuse