Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2017 11:05
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Ani obrovská sláva Cristianu Ronaldovi nepomohla v tom, aby jen tak získal Bugatti Chiron. Fotbalová hvězda propaguje pekelný stroj v nové reklamě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Exkluzivní značka vsadila v nové kampani na Cristiana.

Je zřejmě nejpopulárnějším fotbalistou na celém světě a jeho jméno mu každoročně vynese desítky milionů eur, ale kdo by si byl pomyslel, že Cristiano Ronaldo je i fenomenální řidič? Samozřejmě, nedokážeme ohodnotit jeho řidičské schopnosti, avšak nová reklama od Bugatti chce lidi přesvědčit, že Ronaldo je nejen skvělým řidičem, ale nové Bugatti Chiron je dokonce příliš exkluzivní i pro hvězdu jeho formátu.

V zajímavém spotu Ronaldo stojí ve své garáži plné luxusních aut, kterých by si mohl v průběhu týdne koupit ještě i dalších sto, jenže Portugalce přichází překvapit testovací jezdec Bugatti a rovnou mu předává klíče od auta, aby si fotbalista mohl zajezdit na trati. Samotný Ronaldo určitě za volantem při natáčení na trati neseděl, ale i přesto si jízdu očividně užil a nakonec byl mírně překvapen, když zjistil, že i on si bude muset zavolat do Bugatti a objednat si nový Chiron jako běžný zákazník, protože jeho velké jméno to samotné zařídit nedokáže. A nemyslíš si, že zvuk při zavírání dveří zní příliš obyčejně? 

 

Domů
Sdílet
Diskuse