Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. března 2017 11:05
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Žádná chůva, ale milující manželka. Profesor z vtipného virálního videa na BBC i s rodinkou vysvětlil, co se vlastně stalo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Profesor Robert Kelly se stal internetovou senzací díky svým dětem.

Před necelým týdnem se přímo v živém vysílání britské televize BBC objevil moment, díky kterému si profesora Roberta Kellyho na dlouhou dobu zapamatují miliony lidí. Při vyprávění o situaci v Jižní Koreji mu do pracovny vtrhly jeho dvě děti, které zanedlouho přišla zachraňovat jeho manželka. Na internetu se rychle strhla debata o tom, zda ve skutečnosti šlo o manželku, nebo to byla chůva, ale oba s úsměvy na tvářích uvedli vše na pravou míru. Zároveň přiznali, že když do pokoje vletěly jejich děti, polil je studený pot, protože si pomysleli, že je BBC už nikdy nezavolá kvůli obrovskému trapasu. Naštěstí nic takového nenásledovalo a BBC svou spolupráci s Robertem neukončila, dokonce jí to docela přišlo vhod. Samotné vtrhnutí dětí do pokoje vysvětlovali tak, že starší dcera slavila narozeniny a prožívala euforické chvilky. Celý incident tedy dopadl šťastně a nikdo se na nikoho nezlobil, a tak si můžeš prohlédnout krátký a roztomilý rozhovor o tom, co všechno se od té doby událo.

Zpět
Sdílet
Diskuse