Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2017 13:04
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Natáhla se v supermarketu po jogurt a objevila tam téměř 4metrovou krajtu. Nepříjemné překvapení v chladícím boxu nakupující nepotěšilo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Při běžném nákupu hada v chladícím boxu určitě nečekáš.

Zákaznice v jihoafrickém obchodě Spar zažila před pár dny téměř infarktový moment. Vydala se na pravidelný nákup a když se chtěla natáhnout po jogurt do chladícího boxu, okamžitě zaječela a vše se vysvětlilo až poté, co k boxu přiběhla vystrašená manažerka. Zákaznice křičela, že se za jogurty nachází had, a tak se zaměstnanci obchodu shlukli kolem inkriminovaného místa a opatrně odebrali pár jogurtů. Nemohli uvěřit vlastním očím, když se před nimi objevila krajta, které se ani neodvážili dotknout.
 
Během několika minut na místo dorazil odborník na odchytávání hadů a vytáhl téměř 4metrovou krajtu ven z chladicího boxu. Africký krajta je přitom v přírodě schopna bez problémů zabít jakoukoliv větší kořist díky svému pevnému tělu, a proto s ní museli zacházet opatrně. Zatím stále není jasné, jak se dlouhatánský had mohl dostat do chladicího boxu v supermarketu, ale zřejmě tam pronikl přes chlazení ústící ven. Hadovi, a ani nikomu ze zákazníků, se nic nestalo a nakonec ho vypustili zpět do divočiny, takže do obchodu se už určitě nebude chtít vrátit.



Domů
Sdílet
Diskuse