Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2017 23:06
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Bohatý pár dal studující číšnici obrovské spropitné a zaplatil její studentský dluh. Srdceryvný příběh je jako z jiného světa

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zámožná dvojice věnovala chudé číšnici pořádný balík.

Číšnice v jedné z populárních restaurací měla opravdu šťastný den, během své směny totiž zažila obrovské překvapení. Cayla Chandara šla na ranní i odpolední za sebou, přičemž každou v jiné restauraci. Do jedné z nich měla rezervovaný stůl dvojice z Austrálie. Cayla byla přidělena na jejich obsluhu a podle jejích slov šlo o extrémně milé lidi, se kterými po čase padla do diskuse. Prozradila jim, že musela odejít z vysoké školy, protože si nemohla dovolit ji platit, a tak šla na brigádu do havajské restaurace. Když však prozradila, že denně pracuje i šestnáct hodin, a že se domů nemůže kvůli vysokému nájmu vrátit, páru jí přišlo líto. Ke konci donesla Cayla účet v hodnotě 205,44 dolarů a odešla.
 
Když zámožný pár odešel, Cayla si přišla po účet a skoro odpadla. Dvojice její nechala spropitné v hodnotě 400 dolarů, tedy téměř dvojnásobek ceny celé večeře. Ještě ten večer Cayla došla na hotel, kde dvojice bydlela, spolu s květinami a dárkovou kartou. Po krátké výměně slov se však rozloučili, ale na večeři přišli i druhý den. Tehdy jí nabídli, že jí zaplatí celý studentský dluh i nájem, což je více než 10 000 dolarů. Cayla si myslela, že si dělají jen legraci, nakonec však nabídku v pláči přijala. Pár si sice přál zůstat v anonymitě, šťastná číšnice však alespoň takto shrnula svůj příběh. Díky nim tak znovu může začít studovat byznys, když se vrátí domů.

Bohatý pár dal studující číšnici obrovské spropitné a zaplatil její studentský dluh. Srdceryvný příběh je jako z jiného světa
Zdroj: reddit | khon2
Domů
Sdílet
Diskuse