Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2017 11:35
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Tvoj život sa v strednom veku radikálne zmení. Autorka vtipných komiksov však vie, že tvojou najväčšou láskou bude aj naďalej posteľ

Uložit Uložené

Temná etapa tvojho života sa blíži čoraz rýchlejšie.

Deti. Depresia. Demotivácia. Domáce práce. Toto sú všetky tie horory, ktoré na každého z nás spoza rožku striehnu a čakajú na moment, kedy sa rozhodneme usadiť a začať žiť pokojnejší život, než je ten v našich študentských časoch. Práve ich zažíva aj talentovaná a úspešná ilustrátorka Mo Welch, ktorá si celú svoju kariéru postavila na kreslení vecí, ktoré nemá rada. Začala ešte v školských časoch, prepracovala sa cez éru študovania na umeleckej vysokej škole, a nakoniec aj jej vek zakotvil pri čísle tridsať, kedy začala myslieť aj na rodinu či na deti. Vôbec sa jej to pritom nepáči a najradšej by bola stále násťročná a chodila na každú párty, no akosi tuší, že aj čítať knihu pod dekou je celkom dobrý program na piatkový večer. Ak ťa tvorba Mo zaujala, rozhodne ju utekaj sledovať napríklad na jej Instagram!

Domů
Sdílet
Diskuse