Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2017 23:07
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Armádní generál Brad Pitt září v satirickém traileru k válečnému filmu War Machine odehrávajícímu se v Afghánistánu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Komedie War Machine nám nabídne netradiční pohled na konflikt v Afghánistánu.

Netflix vydal nový trailer k blížícímu se komediálnímu filmu War Machine. Ten natočil režisér David Michôd (Animal Kingdom) a točit se bude kolem pádů a vzestupů jednoho amerického generála (Brad Pitt), přičemž půjde o satiru plnou černého humoru. Čtyřhvězdičkový generál Brad Pitt bude velitelem ozbrojených sil NATO v Afghanistánu a jak můžete vidět v traileru, potýkat se bude muset s řadou kuriózních situací.

Film je inspirován knihou The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan od novináře Michaela Hastingse a krom Pitta si v něm zahrají Tilda Swinton, Sir Ben Kingsley, Anthony Michael Hall, Topher Grace, Will Poulter, Lakeith Stanfield, Emory Cohen, John Magaro, RJ Cyler, Alan Ruck, Scoot McNairy a Meg Tilly. Premiéra je stanovena na 26. dubna (apríl). Co říkáte na ukázky? Těšíte se na komedii v hlavní roli s Bradem Pittem?

Armádní generál Brad Pitt září v satirickém traileru k válečnému filmu War Machine odehrávajícímu se v Afghánistánu
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse