Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2017 16:50
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Lajky nebo nové followery na Instagramu si v Rusku můžeš koupit přímo přes automat. Obchodní centrum nabízí svým návštěvníkům inovativní službu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Rusku rozšiřují populární služby přímo mezi lidi.

Získat na sociálních sítích miliony fanoušků a stát se menší celebritou, to je snem velké části dnešní mladé generace, která na sociálních sítích prakticky vyrůstá. Pokud bys ale neměl trpělivost a čas dlouhé měsíce čekat na to, aby ti přibyl dostatečný počet lajků, pak je zde stále několik možností, jak si popularitu na Instagramu zaplatit. Na internetu bys bez problémů objevil tisíce pochybných stránek nabízejících za pár eur či dolarů stovky nových lajků a followerů, avšak v jednom ruském nákupním centru si řekli, že je potřeba tyto služby rozšířit mezi lidi.

Přímo mezi obchody se proto objevil automat, do kterého stačí vhodit pár mincí a naráz ti na Instagram přibude 100 nebo klidně i více lajků či followerů. Pokud se ti tedy nechce vyhledávat spolehlivý zdroj falešných lajků na internetu, pak se můžeš zastavit v obchodním centru Okhotny Ryad přímo v centru Moskvy a koupit si 100 lajků za 80 centů nebo se bouchnout po kapse a za dvojnásobnou částku investovat do 100 nových followerů. Na závěr se už hodí jen upozornění, že podobné nakupování lajků i followerů je proti pravidlům Instagramu, takže se nediv, pokud se tvůj účet jednoho dne záhadně vytratí.


Domů
Sdílet
Diskuse