Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2017 16:53
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Tři muži proměnili atomový bunkr v marihuanové království vynášející v přepočtu téměř 60 milionů korun ročně

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Dveře do atomového krytu byly prakticky nezdolatelné.

Policejní složky v anglickém hrabství Wiltshire si do seznamu úspěšných operací mohou připsat obrovskou akci. Na základě tipů a dlouhodobého monitorování oblasti zjistily, že tři muži začali využívat prázdný atomový bunkr k rozsáhlému pěstování marihuany. Bunkr RGHQ již sice v současnosti nepatří britské vládě, ale i tak je ještě v dobré kondici a na vstup do jeho interiéru bys musel překonat téměř neproniknutelné protiatomové dveře, což policistům práci zkomplikovalo ještě víc. Tří pěstitele policisté zatkli poté, co vyšli z krytu a díky klíčům, které u nich našli, se jim podařilo dostat dovnitř, kde objevili více než 20 různých místností a přes 4 000 rostlin konopí.

Obrovské množství rostlin podle informací mužům dokázalo ročně vyprodukovat více než 2 miliony liber ročně (bezmála 60 milionů korun) a díky profesionální technice mohli muži novou úrodu sklízet každých 6 týdnů. Na případu je zajímavé i to, že muži nebyli obviněni jen z pěstování marihuany, ale také z nelegálního odběru elektřiny, protože bunkr potají připojili k elektrické síti a celkem odčerpali elektřinu v hodnotě 250 000 liber (téměř 7,5 milionu korun), což jim před soudem určitě nepomůže. V jednotlivých místnostech bunkru z velké části pěstovali přímo marihuanu, avšak některé z místností byly vyčleněny i pro její sušení či bydlení pěstitelů. Rozsah pěstitelského bunkru pouze podtrhuje zpráva o tom, že policejní složky strávily až 10 dní vyklízením všeho, co se v bunkru nacházelo, takže není divu, že v tomto regionu Anglie šlo o pravděpodobně největší marihuanovou farmu, jaká byla kdy nalezena.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00





Domů
Sdílet
Diskuse