Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2017 16:32
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Do aukce se dostane Tupacův dopis, ve kterém vysvětluje Madonně, proč se s ní rozešel. Stála za tím jeho image i barva pleti

ZAJÍMAVOSTI MADONNA
Uložit Uložené

Tupac Shakur psal dopis vězení ještě v roce 1995.

Předměty z osobního vlastnictví zesnulých známých osobností mají často hodnotu desítek tisíc dolarů a v případě Tupaca Shakura to platí dvojnásob. Legendární raper zemřel po střelbě v Las Vegas ještě v roce 1996, ale jen rok předtím napsal dopis Madonně, se kterou chvíli randil přibližně tři roky před svou smrtí. Tupac si v té době odpykával trest za mřížemi a ve vězení si našel moment na to, aby Madonně vysvětlil, proč se s ní musel rozejít a jak jejich vztah a rozchod vnímal on.

Madonně napsal, že pokud by ji lidé viděli s černochem, nijak by to neovlivnilo její kariéru, a pokud by to i něco znamenalo, vztah by Madonnu vykresloval jako otevřenější a vzrušující. Na druhé straně, Tupac vnímal, že svou kariéru vybudoval na rozdílných principech a právě kvůli své předchozí image by vztahem s Madonnou zklamal polovinu svých fanoušků, kteří mu umožnili dostat se tam, kde se tehdy nacházel. Zpěvačce vzkázal, že ji nikdy nechtěl zranit, a i když se na margo dopisu dosud nevyjádřila, v roce 2015 se rozpovídala o jejich společném vztahu a o tom, jak z ní udělal odvážnější ženu díky prostředí, ve kterém se s ním pohybovala. Dopis se nyní dostane do aukce společnosti Gotta Have Rock and Roll a portálu TMZ se ho podařilo zdokumentovat, takže pokud umíš anglicky, klidně si z něj můžeš několik částí přečíst na tomto odkazu.

Doporučeno
Tahle role není pro starý: Jak Hollywood vymazává ženy a vede je k plastickým operacím Tahle role není pro starý: Jak Hollywood vymazává ženy a vede je k plastickým operacím 25. února 2023 15:00


Domů
Sdílet
Diskuse