Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2017 18:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Televizní dno proráží i stanice JOJ. Tvé noční můry tentokrát ovládne Carpool Karaoke v podání vykopávek jako Helena Vondráčková

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Není nad kopírování nápadů ze zahraničí a následné nakupování formátů, které u nás dostanou nestravitelné obsazení.

Určitě si ještě mnozí z vás vzpomenou na článek, který jsme věnovali televizi Markíza, konkrétně programu Chart Show, kde jakýsi neznámý pseudoodborník vytvořil žebříček nejlepších rapových skladeb na světě. Kromě Eminema či 2Paca samozřejmě nemohli chybět ani Rakby a Speezy, což jsme dosud kategorizovali jako největší televizní bizár vůbec. Tato skutečnost se nemění ani dnes, avšak Markíza již není jediná, která v disciplíně katastrofálních formátů okupuje první příčku. Nyní k ní s klidným svědomím můžeme zařadit i JOJku. Ta nikdy nebyla žádné terno, ale přece dokáže i v roce 2017 nemile překvapit.

Rozhodla se totiž kopírovat trendy ze zahraničí, což by ještě až tak nebylo špatné, možná právě naopak, ale instantně zničila potenciál teprve připravovaného formátu nešťastným obsazením. A tím nemyslíme jen moderátora, ale i samotné hosty. Ve skutečnosti jde o slovenskou verzi známého Carpool Karaoke s novým názvem Super Karaoke. Wau, tu muselo spojit hlavy hodně kreativců. Postupně se na sedadle spolujezdce vystřídají i vykopávky jako Helenka Vondráčková či Tublatanka. Pokud někdo někdy uvidíte původního autora Jamese Cordena, prosím, pusťte mu to a zaznamenejte jeho výraz tváře na video. Děkujeme.

  
Pro ty odvážnější tu bohužel máme i úvodní upoutávku

Domů
Sdílet
Diskuse