Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2017 19:03
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Streamovala smrt vlastní sestry. Mladá Američanka pod vlivem havarovala s autem, ale živý přenos nevypnula

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

„Zabila jsem svou sestru. Vím, že půjdu navždy do vězení.“

Teprve 18letá Američanka z Kalifornie livestreamovala smrtelnou dopravní nehodu. Když však narazila, s přenosem nepřestala. Mladá Obdulia Sanchez se valila kalifornskou dálnicí, přičemž sama sebe natáčela na internet. Na zadních sedadlech seděly dvě 14leté dívky, přičemž jedna z nich byla její mladší sestra. Jak se můžeš podívat na videu níže, najednou se kamera začala třást. Dívky zažily brutální dopravní nehodu a když se scéna uklidní, naskytne se nám krvavý pohled.
 
„Jacqeline, prosím, vzbuď se,“ úpěnlivě doufala Obdulia, stále vše streamujíc na internet. Smrtelně poraněná sestra jí však už neodpověděla. „Ku**a, zabila jsem svou sestru, dobře? Vím, že skončím navždy ve vězení. Rozumím tomu. Je mi to zku**eně jedno. Je mi to vážně líto, miláčku.“ Policejní hlídka později potvrdila, že Obdulia byla během jízdy pod vlivem alkoholu. Jacqueline zase nebyla připoutána, zemřela, když ji náraz vymrštil z auta.

Domů
Sdílet
Diskuse