Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2017 10:34
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Herci z Game of Thrones, které bys v minulosti skoro nepoznal. Ve svých předchozích rolích měli do seriálové podoby daleko

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Seriáloví herci vypadali před lety úplně jinak.

Seriál Game of Thrones po sedmi týdnech vyvrcholil poslední částí nejnovější série a lidé se jí nedokáží nabažit. Jeden z nejlepších seriálů v televizní historii přilákal k obrazovkám miliony lidí, kteří byli zvědaví, jak dopadnou osudy jejich oblíbených postav a zároveň i herců. Následující srovnání se zaměřuje právě na herce z Game of Thrones, protože mnozí z nich měli před seriálem hromadu rozdílných televizních i filmových rolí a při krátkém pohledu do minulosti bys je skutečně ani nepoznal. Jon Snow, Cersei Lannister či dokonce vážný Tywin Lannister si dokázali před diváky zavtipkovat, což by ve stejné podobě nikdy nenašlo místo v Game of Thrones, a pokud některé herce nepoznáš, pak si z toho nedělej těžkou hlavu, protože s několika jsme měli problém i my.

Domů
Sdílet
Diskuse