Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2017 14:20
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Vzdělávací stránka o sexu učí 7leté orálnímu sexu nebo análnímu potěšení. Belgický web nyní čelí problémům

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Školní pomůcka schytává obrovské množství kritiky.

Sloužit má ke vzdělávání, ale podle lidí je až příliš podrobná. Belgická stránka jménem Alles over seks (Vše o sexu) se specializuje, jak již můžeš usoudit z názvu, na sexuální výchovu a na internetu se nachází už devět let. Na počátku ji vytvořila zdravotní organizace Sensoa, nyní však slouží jako vzdělávací web pro mladé žáky a nabízí detailní vysvětlení všeho, co souvisí se sexuálním vyžitím. Jeho různé aspekty jsou rozebrány do přesného detailu a zájemce se na webu dozví vše od regulování porodu přes různé techniky orálního sexu až po sexuální polohy. Belgické školy tuto stránku doporučují pro sedmileté děti i přesto, že samotná stránka je určena až pro minimálně patnáctiletých.

Belgické úřady ve Flandrech web podporují, to se však nelíbí rodičům, kteří v posledních dnech upozornili na svou nespokojenost s až přílišnou podrobností obsahu webstránky. Texty mají být jednoduše nevhodné pro věk žáků, zatímco se učitelé obhajují, že stránka ukazuje tu technickou část sexu, ne emoční. Zakladatel stránky však nevidí problém. Sven Gatz je totiž názoru, že se mladí lidé setkávají se sexem mnohem dříve, než si to dospělí myslí a k mnohým informacím se dopracují z vlastní zvědavosti. Je tak lepší, aby se žákům nabídl obsah podán rozumnou formou, než aby si na internetu načetli hlouposti z pochybných zdrojů. Stránku si můžeš prohlédnout na tomto odkazu.

Vzdělávací stránka o sexu učí 7leté orálnímu sexu nebo análnímu potěšení. Belgický web nyní čelí problémům
Zdroj: www.allesoverseks.be
Domů
Sdílet
Diskuse