Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2024 v 10:33
Čas čtení 1:21
Ella Petrová

Taylor Swift ve volbách podpoří Kamalu Harris. Fanouškům zároveň poslala důležitý vzkaz

Taylor Swift ve volbách podpoří Kamalu Harris. Fanouškům zároveň poslala důležitý vzkaz
Zdroj: Kate Green/Getty Images
OSOBNOSTI CELEBRITY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Americká zpěvačka Taylor Swift ve volbách podpoří Kamalu Harris. Vzkazuje, ať si každý před volbami udělá průzkum a zjistí si, jaké jsou priority daného kandidáta.

Taylor Swift na svém instagramovém účtu uvedla, že sledovala debatu mezi prezidentskými kandidáty Kamalou Harris a Donaldem Trumpem a snažila se udělat co největší průzkum a zjistit, jak se který kandidát staví k určitým otázkám a jaké zaujímá stanovisko v tématech, které jsou právě pro ni nejdůležitější. Svým sledujícím vzkazuje, ať udělají totéž.

Doporučeno
Selena Gomez se stala jednou z nejmladších miliardářek. Nejvíce jí vydělává Rare Beauty Selena Gomez se stala jednou z nejmladších miliardářek. Nejvíce jí vydělává Rare Beauty 10. září 2024 v 17:32

„Jako volič se snažím sledovat a číst všechno, co můžu o jejich navrhovaných politických plánech pro tuto zemi,“ říká Swift. „Nedávno jsem byla upozorněna, že na stránkách Donalda Trumpa byla zveřejněna falešná podpora z mé strany vůči jeho prezidentské kandidatuře. Vytvořili to pomocí umělé inteligence. Což opravdu vyvolalo mé obavy z AI a šíření dezinformací,“ pokračovala. Dodala, že ji to přivedlo k závěru, že musí být velmi transparentní a sama tak uvede, koho doopravdy bude volit.
 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Taylor Swift (@taylorswift)


„V prezidentských volbách v roce 2024 budu hlasovat pro Kamalu Harris a Tima Walze. Hlasuji pro Kamalu Harris, protože bojuje za práva a příčiny, u nichž si myslím, že je zapotřebí pořádného válečníka, aby je obhájil. Myslím, že je to pevná, nadaná vůdkyně a věřím, že v této zemi dokážeme mnohem více, pokud nás povede klid a ne chaos,“ dodala s důvodem, proč právě Kamala u ní vyhrála.
 
„Byla jsem potěšena a ohromena jejím výběrem Tima Walze, který kandiduje na viceprezidenta. On již po desetiletí hájí práva LGBTQ+ komunity, umělého oplodnění a zastává názor, že žena má právo na to si dělat se svým tělem, co uzná za vhodné.“

Doporučeno
Jennifer Aniston zkritizovala senátora za komentář o bezdětných ženách a podpořila Kamalu Harris Jennifer Aniston zkritizovala senátora za komentář o bezdětných ženách a podpořila Kamalu Harris 26. července 2024 v 13:13

„Já už svůj průzkum provedla a rozhodla jsem se. Váš výzkum je pouze na vás a rozhodnutí je na vás. Chci také říci, zvláště těm, kteří poprvé volí: Pamatujte, že abyste mohli volit, musíte být zaregistrováni! S láskou a nadějí, Taylor Swift, bezdětná kočičí dáma,“ takto zpěvačka ukončila svůj vzkaz. Má se jednat o narážku na člena Republikánské strany J. D. Vance, který před třemi roky uvedl, že Spojené státy řídí skupina bezdětných dam s kočkami, které jsou nešťastné ze svých vlastních životů a rozhodnutí, která učinily, a tak chtějí ztrápit i zbytek země.

Domů
Sdílet
Diskuse