Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2024 v 17:32
Čas čtení 0:48
Veronika Ábelová

Selena Gomez se stala jednou z nejmladších miliardářek. Nejvíce jí vydělává Rare Beauty

Selena Gomez se stala jednou z nejmladších miliardářek. Nejvíce jí vydělává Rare Beauty
Zdroj: Getty Images/Selena Gomez
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zpěvačka, herečka a podnikatelka Selena Gomez se stala ve svých 32 letech miliardářkou. Většina jejího výdělku ale pochází z kosmetické značky Rare Beauty, která přišla na trh v roce 2020.

Podle agentury Bloomberg si Gomez vydělala přes 1,3 miliardy dolarů a stala se tak jednou z nejmladších miliardářek v USA. I přes to, že se věnuje už několik let pěvecké a filmové kariéře, podle agentury má na výdělcích největší podíl její vlastní kosmetická značka Rare Beauty. Tou oslovila hlavně mladší generace. Hodnota značky je údajně 2 miliardy dolarů.

Doporučeno
Sekne Selena Gomez s hudbou? „Nikdy jsem nechtěla být zpěvačkou na plný úvazek,“ říká Sekne Selena Gomez s hudbou? „Nikdy jsem nechtěla být zpěvačkou na plný úvazek,“ říká 3. ledna 2024 v 14:22

„Osobně jsem měla pocit, že ve světě kosmetiky panuje velmi nerealistický standard,“ sdělila magazínu Time100 Gomez. „Snažíme se velmi vědomě i při pojmenovávání výrobků připomínat radost nebo prostě najít sami sebe. Upřímně jsem chtěla dělat make-up, který by lidi bavil. Nevěřím v to, že musím vypadat určitým způsobem. Strávila jsem roky tím, že jsem se o to snažila, a je to jen vyčerpávající, ztráta času,“ řekla o své značce Gomez.

Doporučeno
Kouzelníci z Waverly bez jedné z hlavních postav? Fanoušci a fanynky mají konečně jasno Kouzelníci z Waverly bez jedné z hlavních postav? Fanoušci a fanynky mají konečně jasno 29. ledna 2024 v 18:13

Selena Gomez momentálně hraje v seriálu Only Murders in the Building a také se opět objeví v chystaném seriálu Kouzelníci z Waverly, kde tentokrát zazáří jako dospělá Alex Russo. Mimo to Gomez patří platforma Wondermind, která se věnuje duševnímu zdraví. Věnuje se investicím do nemovitostí a také spolupracuje se značkami Puma a Coach. Kromě toho má na svém Instagramu 424 milionů sledujích a ve sledovanosti ji předběhl pouze Lionel Messi a Christiano Ronaldo.

Zpět
Sdílet
Diskuse