Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. ledna 2024 18:13
Čas čtení 0:44
Monika Růžičková

Kouzelníci z Waverly bez jedné z hlavních postav? Fanoušci a fanynky mají konečně jasno

Kouzelníci z Waverly bez jedné z hlavních postav? Fanoušci a fanynky mají konečně jasno
Zdroj: Disney Channel
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY SELENA GOMEZ
Uložit Uložené

Kvůli hercově divoké minulosti se o jeho návratu hodně spekulovalo.

Nedávno byl potvrzen návrat oblíbeného seriálu Kouzelníci z Waverly a účast většiny původních herců a hereček byla jasná z fotografie na instagramu Davida Deluise. Na té můžeme vidět celou rodinu Russo, chybí však Max Russo v podání Jakea T. Austina.  

Doporučeno
Turnaj Clash of the Stars skončil kontroverzním zápasem. Bejra po minutě diskvalifikovali, Soukup vyhrál Turnaj Clash of the Stars skončil kontroverzním zápasem. Bejra po minutě diskvalifikovali, Soukup vyhrál 28. ledna 2024 10:12

Na internetu to rozpoutalo diskuzi, jestli se herec k projektu připojí, nebo spíš jestli možnost vůbec dostane. V minulosti měl totiž pár skandálů, které se točily okolo drog a chování na place. Hrál také v seriálu The Fosters, kde po druhé sérii došlo k přeobsazení jeho postavy. Pravý důvod nebyl nikdy uveden, ale lidé se domnívali, že v tom budou hrát roli právě drogy a problémy na place. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený daviddeluise (@daviddeluise)

Disney je primárně zaměřeno na mladé, a tak by to nebylo poprvé, co by herce se stejnou minulostí propustilo a už s ním nechtělo mít nic společného. To ale není tento případ, protože herec na svém instagramu zveřejnil stories, kde píše: „Páni! Nemůžu se dočkat, až se sejdu se svou kouzelnickou rodinou.“

Fanoušky a fanynky tato zpráva velmi potěšila a seriálu se Selenou Gomez a dalšími hvězdami se nemůžou dočkat. 

Domů
Sdílet
Diskuse