Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. ledna 2024 14:22
Čas čtení 1:06
Monika Růžičková

Sekne Selena Gomez s hudbou? „Nikdy jsem nechtěla být zpěvačkou na plný úvazek,“ říká

Sekne Selena Gomez s hudbou? „Nikdy jsem nechtěla být zpěvačkou na plný úvazek,“ říká
Zdroj: Getty Images
HUDBA HUDBA SELENA GOMEZ
Uložit Uložené

Fanoušci a fanynky si v minulosti všimli, že se Selena Gomez věnuje více hraní.

„Čím jsem starší, tím raději bych našla něco, v čem bych se mohla usadit,“ řekla Selena Gomez v podcastu Smartless. V budoucnu by se umělkyně chtěla více věnovat herectví, což byl její dětský sen. Se zpěvem Gomez začala, když působila v seriálu Kouzelníci Waverly a Disney ji oslovilo, aby udělala album.

Doporučeno
Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený Kanye West vysvlékl svoji manželku téměř donaha. Nafotil s ní odvážné fotky, sám zůstal oblečený 3. ledna 2024 9:30

„Myslela jsem si, že to bude zábava, koníček, kterým se budu bavit. Chtěla jsem být herečkou. Nikdy jsem neměla v úmyslu být zpěvačka na plný úvazek, ale očividně se tento koníček změnil v něco jiného,“ citovala její slova americká stanice CNN.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Selena Gomez (@selenagomez)

Pracovní vytížení zpěvačku v minulosti dostalo do psychiatrického ústavu a bylo příčinou jejího zrušeného turné. O tématu duševního zdraví také hodně hovořila ve svém dokumentu z roku 2022 Selena Gomez: My Mind & Me.

Od roku 2013 vydala tři studiová alba s hity Come & Get It, Same Old Love a Lose You to Love Me. I nadále se ale věnovala filmové dráze. Objevila se třeba ve filmech Only Murders in the Building, Spring Breakers nebo A Rainy Day in New York po boku Timothého Chalameta.

 

Zdá se, že balancování mezi hudbou a filmem bude brzy konec. I když v podcastu přiznala, že ji nic nenutí, aby si vybírala mezi hudbou a herectvím, připustila, že v budoucnu si zřejmě zvolí jen jednu oblast. Na srdci má prý ale ještě jedno album. „Budu chtít více klidu, protože jsem unavená,“ uvedla. Kromě toho, že se věnuje hudbě a herectví, založila Gomez v roce 2020 kosmetickou společnost Rare Beauty.

Kompletní epizoda podcastu Smartless bude k dispozici 8. ledna, ale už teď si ji mohou poslechnout lidé přihlášení k odběru Wonder+.

Domů
Sdílet
Diskuse