Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2017 13:16
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

John už prý zabil 19 mimozemšťanů a jeho manželku donutili levitovat. Jeho ranč je plný paranormálních jevů, teď ho prodává

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Muž jménem John Edmonds z Arizony tvrdí, že na jeho dům neustále útočí mimozemšťané.

Muž jménem John Edmonds si už léta stěžuje na paranormální aktivity terorizující jeho ranč v Arizoně. A tak se ho rozhodl prodat. Ranč s 9,67akrovým pozemkem nabízí za pět milionů dolarů a jeho důvody jsou opravdu pozoruhodné a částečně i znepokojující. Na ranči jménem Stardust prý už zavraždil devatenáct mimozemšťanů, a to samurajským mečem z jeho sbírky. Ti se prý snaží neustále zabít jeho rodinu a zničit všechno, čeho kdy dosáhl. John dokonce tvrdí, že se pokusili unést jeho manželku. Prý začala levitovat během spánku, následně ji dotáhli na parkoviště a chtěli ji nacpat do jakéhosi zařízení, pravděpodobně mimozemské lodě.

Jedno ze zranění, které měli Johnovi způsobit mimozemšťané

Takové problémy však John zažívá již od roku 1995, kdy se na ranč přistěhoval. Toužil po klidném životě s jeho koňmi, ale prý ho jednoduše neustále tyranizují podezřelé paranormální aktivity. „Už v den, kdy jsme se přistěhovali, jsme tušili, že tu něco není v pořádku.“ Jeho dům je prý obklopen náhodně se otevírajícími portály. Nejnebezpečnější je podle Johna osobní setkání s mimozemskými entitami, tehdy je potřeba je jednoduše zničit. Jsou však velmi rychlí a silní. John má pro nás naštěstí připraven recept a ten sestává z popravy jedním sekem. Jakmile totiž mimozemšťana nezabiješ, ale způsobíš mu bolest, začne být agresivnějším a volat o pomoc „kamsi domů.“ 

Na této Johnově fotce se má nacházet portál a dvě postavy v kápích. Pokud je najdeš, napiš nám do komentářů, my totiž máme problémy.

Domů
Sdílet
Diskuse