Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2017 10:05
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Clarkson, Hammond a May lákají v první oficiální upoutávce na novou sérii The Grand Tour. Víme, kdy se jí dočkáme

TECH THE GRAND TOUR
Uložit Uložené

Svatá trojice už brzy předvede tradiční akci a humor.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May jsou zpět. Tedy, ještě si nějaký ten týden počkáme, ale na základě nejnovějších informací, které jsou navíc podloženy prvním oficiálním trailerem, už víme, že hvězdné trio se na obrazovky Amazon Prime vrátí 8. prosince. Řeč je pochopitelně o programu The Grand Tour, kde trojice protagonistů v rámci druhé série opět provětrá ty nejzajímavější automobily, dočkáme se však i tradičních dobrodružství, všelijakých úprav vozidel či v neposlední řadě humoru.

Ani v druhém pokračování nebude chybět nefalšovaná zábava a fascinující stroje, jak přitom naznačují samotné záběry, ale i zákulisní informace, těšit se můžeme na exkluzivní modely jako Ariel Nomad, Audi TT RS, McLaren 720S, Lamborghini Aventador S, Honda NSX či Rimac Concept_One. Významnou novinkou bude skutečnost, že The Grand Tour nebude cestovat světem se stanem za účelem odlišných scén s publikem, protože v sérii číslo 2 zakotví štáb ve Velké Británii v městečku Cotswolds. Clarkson, Hammond a May však světem putovat pochopitelně budou, v rámci jednotlivých epizod navštíví například Chorvatsko, Spojené Arabské Emiráty, Mozambik, Španělsko nebo Švýcarsko. Nuže, nemůžeme se dočkat!

Domů
Sdílet
Diskuse